Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Waasmunster? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Waasmunster ophangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of plaatsing? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Waasmunster, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Waasmunster bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

Bedieningsmogelijkheden

Wil je je rolgordijn in Waasmunster liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

rolgordijnen semitransparant

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie verschillende varianten: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Voor een ruimte die je graag volledig donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Waasmunster geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar er is meer. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Waasmunster, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? We zijn al onderweg!