Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Wetteren? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Wetteren hangen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Wetteren, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Wetteren bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van opties:

Bedieningsmogelijkheden

Wie z’n rolgordijnen in Wetteren liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

rolgordijnen semitransparant

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er bestaan drie verschillende types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je ruimtes in huis hebt die je volledig donker wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Wetteren geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Wetteren, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Heb je liever dat wij naar jou komen? Dat doen we met plezier voor je.