Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Wezemaal? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Wezemaal ophangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Wezemaal

Je woonst in Wezemaal met rolgordijnen op maat bekleden? Zicht heeft tal van opties voor je:

Hoe je rolgordijnen in Wezemaal bedienen?

Wie z’n rolgordijnen in Wezemaal liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen gordijnen

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er bestaan drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Wie een ruimte compleet donker wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Wezemaal niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Voor Zicht is dat geen enkel probleem. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je zit op die manier nooit verveeld met raamdecoratie die in de weg hangt!

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Wezemaal, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of wens je dat wij naar jou komen? Geen enkel probleem.