Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Wiekevorst? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Wiekevorst hangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Wiekevorst

Je wil je woonst in Wiekevorst met rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van opties:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Wiekevorst

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Wiekevorst, bieden wij ook een elektrische variant aan. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Het grootste verschil tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever geen kap- en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen gordijnen

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie aparte types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je ruimtes in huis hebt die je helemaal lichtvrij wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Voor elk raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Wiekevorst geen mogelijkheid zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En dat is niet alles. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Wiekevorst, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of wens je dat wij naar jou komen? Geen enkel probleem.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?