Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Wiekevorst? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Wiekevorst ophangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Wiekevorst, compleet op maat

Je wil je woonst in Wiekevorst met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er zijn drie verschillende types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Voor een ruimte die je graag helemaal lichtvrij wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen living

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Wiekevorst niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Dat is geen enkel probleem voor Zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Wiekevorst

Bedien je je rolgordijnen in Wiekevorst liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Wiekevorst, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? We zijn al onderweg!