Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Wieze? Dan is Zicht het overwegen waard. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Wieze ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Wieze, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Wieze met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte varianten: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte volledig lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Voor beide types kies je bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen semitransparant

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Wieze niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Niet bij Zicht! Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En dat is niet alles. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Wieze

Voor zij die hun rolgordijnen in Wieze liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Het grootste verschil tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Wieze, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Het is iets dat we graag voor je doen.