Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Wijgmaal? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Wijgmaal ophangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Wijgmaal, op maat gemaakt

Je woonst in Wijgmaal met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen in Wijgmaal geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen living

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie verschillende types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Is er een ruimte die je volledig lichtvrij wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Dan is een semi- of helemaal transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Wijgmaal

Wil je je rolgordijn in Wijgmaal liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Wijgmaal, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of wens je dat wij naar jou komen? Voor ons geen enkel probleem.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?