Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Wijnegem? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Wijnegem hangen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of plaatsing? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Wijnegem

Je woning in Wijnegem bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Zicht heeft je tal van mogelijkheden te bieden:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Als je bijvoorbeeld een ruimte compleet lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

rolgordijnen gordijnen

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Wijnegem geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

Bedieningsmogelijkheden

Bedien je je rolgordijnen in Wijnegem liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Wijnegem, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? Geen enkel probleem.