Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Wijnegem

Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Wijnegem? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Wijnegem hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Wijnegem

Je woonst in Wijnegem met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van mogelijkheden:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Van onze rolgordijnen bestaan drie aparte varianten: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Als je een bepaalde ruimte in huis graag donker maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 verschillende kleuren.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Wijnegem niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar er is meer. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

Hoe je rolgordijnen in Wijnegem bedienen?

Voor wie z’n rolgordijnen in Wijnegem liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Geen zin in kap-en breekwerk? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Wijnegem, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? Geen enkel probleem.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?