Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Wilsele? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Wilsele hangen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Wilsele, op maat gemaakt

Je woonst in Wilsele bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Wilsele

Bedien je je rolgordijnen in Wilsele liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Het grootste verschil tussen de twee? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen gordijnen

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen in Wilsele geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Wil je een bepaalde ruimte in huis donker maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? Dan is een semi- of compleet transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 aparte kleuren.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Wilsele, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? Geen enkel probleem.