Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Winksele

Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Winksele? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Winksele hangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Winksele

Je woning in Winksele bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat mogelijkheden:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Voor een ruimte die je graag compleet donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Winksele niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Niet bij Zicht! Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En dat is niet alles. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Winksele

Voor wie z’n rolgordijnen in Winksele liever niet handmatig bedient, is er ook nog altijd de elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Waar het verschil tussen de twee zich precies situeert? Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Geen zin in kap-en breekwerk? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Winksele, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Geen enkel probleem.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?