Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Winksele? Overweeg Zicht dan zeker als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Winksele ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Winksele, op maat gemaakt

Je woonst in Winksele met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Winksele

Wil je je rolgordijn in Winksele liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Het grootste verschil tussen de twee? Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen living

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Winksele geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. Maar daar stopt het niet. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Voor een ruimte die je graag helemaal donker wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Voor jouw aankoop van rolgordijnen in Winksele, kan je steeds eens langskomen in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? Met veel plezier doen we dat voor jou.