Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Wolvertem? Overweeg Zicht dan zeker als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Wolvertem hangen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Wolvertem, compleet op maat

Je wil je woonst in Wolvertem met rolgordijnen bekleden? Zicht heeft tal van mogelijkheden voor je:

Voor elk raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Wolvertem geen mogelijkheid zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Niet bij Zicht! In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En er is meer. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen semitransparant

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte varianten: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Als je bijvoorbeeld een ruimte compleet donker wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Voor beide varianten kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Bedieningsmogelijkheden

Wie z’n rolgordijnen in Wolvertem liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Voor een bekabelde oplossing is er een aansluiting nodig op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Bij Zicht gaan we voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Wolvertem, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of wens je dat wij naar jou toe komen? We zijn al onderweg!