Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Kies voor kwalitatieve rolgordijnen in Wolvertem

Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Wolvertem? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. We zijn al meer dan 10 jaar experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, mag je er trouwens zeker van zijn dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Wolvertem hangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Wolvertem, op maat gemaakt

Je woonst in Wolvertem bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat mogelijkheden:

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Wolvertem geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Ook rolgordijnen voor extra grote ramen met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog, vind je terug in ons assortiment. En er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen living

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Wolvertem

Wil je je rolgordijn in Wolvertem liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen vind je in drie aparte uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Is er een ruimte die je helemaal donker wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Zicht gaat voor niks minder dan het beste. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Wolvertem daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Dat doen we met plezier voor je.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?