Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Op zoek naar kwalitatieve rolgordijnen in Zellik

Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Zellik? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Zellik ophangen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Plan een sessie in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Zellik, op maat gemaakt

Je wil je woonst in Zellik bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er bestaan drie verschillende types van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Wie een ruimte compleet lichtvrij wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 aparte kleuren.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Zellik geen optie zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! En er is meer. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

Hoe je rolgordijnen in Zellik bedienen?

Wil je je rolgordijn in Zellik liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Het grootste verschil tussen de twee? Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? Dan kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Zellik, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?