Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Zemst? Overweeg dan zeker Zicht als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Zemst ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Zemst, compleet op maat

Je woonst in Zemst bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht hebben we tal van opties voor je:

Hoe je rolgordijnen in Zemst bedienen?

Wil je je rolgordijn in Zemst liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen living

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen in Zemst niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En daar stopt het niet. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie aparte varianten: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Wil je een bepaalde ruimte in huis lichtvrij maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Zemst, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Heb je liever dat wij naar jou komen? Dat doen we met plezier voor je.