Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Zwijndrecht? Dan is Zicht het overwegen waard. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Zwijndrecht ophangen. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Zwijndrecht, compleet op maat

Je woonst in Zwijndrecht met rolgordijnen op maat bekleden? Bij Zicht hebben we tal van mogelijkheden voor je:

Hoe je rolgordijnen in Zwijndrecht bedienen?

Voor zij die hun rolgordijnen in Zwijndrecht liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Liever geen kap- en breekwerken? Dan staat het je vrij om te kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen bij jou in Zwijndrecht geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het formaat of type raam? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. Maar dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende varianten: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Wil je een bepaalde ruimte in huis donker maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Zwijndrecht, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met veel plezier gidsen onze adviseurs ter plaatse je doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we voor jou in de aanbieding hebben. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Geen enkel probleem.