Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Screenstof: een elegante oplossing voor XL ramen

Ah, de zomer, fantastisch toch? De vogels fluiten, het humeur van de mensen rondom u krijgt een boost en de zon schijnt van in de vroege uren. Maar van zodra u uw woning betreedt is het puffen geblazen. De hitte heeft -terwijl u even de deur uit was- zich een weg naar binnen gebaand. Zeker wanneer u grote raampartijen heeft, kent u dit gevoel. De oplossing: XL of XXL rolgordijnen met screenstof. 

Tot wel 10 graden minder!

Hoe groter uw ramen, hoe groter de kans dat uw woning in de zomer wordt opgewarmd door de zon. Screenstof filtert het zonlicht en weert de warmte uit uw woning. Dit kan een verschil in temperatuur opleveren van wel 10 graden. De stof oogt modern, valt strak en is kreukherstellend. Daarom is ze uitermate geschikt als toepassing bij grote raampartijen. 

Mét Zicht naar buiten 

Screenstof houdt de warmte buiten, zonder het zicht van uw ramen te belemmeren. U hebt namelijk -net zoals bij een gewoon rolgordijn- de keuze uit verschillende transparanties: transparant, semi-transparant en verduisterend. 

Hoe werkt het? 

Screendoeken zijn voorzien van een (onzichtbare) metaallaag op de achterzijde. Deze laag zorgt ervoor dat het binnenkomende zonlicht opnieuw naar buiten wordt gereflecteerd. Bovendien biedt dit product ook in de winter voordelen. De stof heeft een sterk isolerende eigenschap en houdt ook de kou buiten. Zo kan u besparen op verwarmingskosten.

Screenstof is beschikbaar in rolgordijnen, paneelgordijnen en verticale lamelgordijnen. Vraag een offerte aan.

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?