Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Aangenaam thuiswerken
met de juiste raamdecoratie

Thuiswerk... Het is weer zover.

We zijn het intussen al gewoon en we kennen de voordelen. Geen file, comfort kleren aan,… Toch ervaren de meesten meer nadelen dan voordelen bij het werken vanuit huis. Zoals teveel lichtinval op je scherm en nu de energieprijzen zo stijgen een werkplek je de hele dag aangenaam warm wil houden.

Gelukkig kan de juiste raamdecoratie dat oplossen. Wij helpen je daar graag bij, met praktisch en persoonlijk advies op basis van jouw noden en wensen. Zo kun jij ook nu kiezen voor de beste raamdecoratie bij thuiswerken!

Bepaal zelf je lichtinval en de temperatuur in je werkplek

De herfst is een prachtig seizoen waarbij we af en toe nog van een heerlijk zomerse zon mogen genieten. Maar die laagstaande zon kan ook voor heel wat irritaties zorgen. Niets is zo vervelend als zonlicht op het scherm van je computer. Tegelijkertijd is het ook wel heerlijk om met dit koude weertje het zonnetje toch in huis te halen.

Wat nu? Gelukkig kan de juiste raamdecoratie dat oplossen. Wij helpen je daarbij, met praktisch en persoonlijk advies op basis van jouw noden en wensen. Zo kun jij ook nu kiezen voor de beste raamdecoratie bij thuiswerken!

Thuiswerken met rolgordijnen op maat

De oplossing als je van een strakke en minimalistische uitstraling houdt. Een rolgordijn filtert het licht prachtig en neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien zijn ze zeer gebruiksvriendelijk. Rolgordijnen zijn veelzijdige gordijnen die oneindig veel mogelijkheden hebben waarmee ze afgewerkt kunnen worden. Kies zelf de juiste stof, van transparant tot verduisterend. Hierdoor zal je altijd een variant vinden die perfect matcht met jouw interieur.

Thuiswerken met jaloezieën op maat

Met houten of aluminium jaloezieën op maat bepaal jij zelf de lichtinval. Dit doe je door de jaloezieën in z’n geheel open of dicht te doen en de lamellen te kantelen. Op elk moment van de dag is er wel een positie waarmee je het licht zo kan beïnvloeden dat je toch profiteert van zonlicht in huis maar ook je scherm kan bekijken.

Houten jaloezieën hebben een warme natuurlijke uitstraling. Een aluminium jaloezie is dan weer geschikter voor een iets strakker interieur. De keuzes zijn eindeloos…

Thuiswerken met (over)gordijnen op maat

Wil je zowel de lichtinval als de temperatuur van je werkplek regelen, denk dan aan verduisterende gordijnen. Deze houden niet alleen het licht buiten maar ook de warmte binnen. Merk je met al die online-meetings ook dat het geluid bij jou thuis best hol klinkt? Dan kun je met gordijnen met een voering ook meteen de akoestiek verbeteren. Want het stof van de gordijnen dempt geluid.

Thuiswerken met plissés of duettes op maat

Een groot voordeel van een duette of plissé is dat dit type gordijn zowel aan de bovenkant als onderkant geopend kan worden. Je kunt het product zo positioneren dat het de zonnestralen tegenhoudt, maar er nog genoeg daglicht binnenkomt. Daarbij zijn deze gordijnen uitermate geschikt voor bijzondere raamvormen. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of de ramen van serres en erkers. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw thuiswerkplek?

Al onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt.  Op deze manier heb je er het langst plezier van! Meer weten over onze werkwijze?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze belevingsruimte. Of plan meteen je video afspraak en ontvang een een offerte tijdens dit gesprek. Onze adviseurs zijn expert in hun vak en weten als geen ander welk type gordijn een match is voor jou en jouw woning!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?