Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

ONTDEK
ONZE BELEVINGSRUIMTE

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen jouw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent en een warme uitstraling. Bij ons begint die beleving bij een eerste kennismaking mét een tasje koffie en gebak.

Wij ontvangen je graag in onze unieke belevingsruimte zodat je meteen voeling krijgt met onze stoffen, kleuren en materialen.

PLAN EEN
VIDEOGESPREK

Raamdecoratie op maat kiezen? Makkelijker dan dit wordt het niet… Met tal van mogelijkheden in systemen en kleuren is er altijd wel een match. Maar wat is de juiste keuze voor jouw woning?

Boek een digitaal gesprek vanuit je woning met onze expert. Wij luisteren naar jouw noden, wensen en budget. Binnen 30 minuten ontvang je een offerte op maat.

BOEK EEN
ADVIES AAN HUIS

Advies aan huis in je vertrouwde omgeving? Dat kan! Wij brengen onze showroom aan huis. Eerst luisteren wij via een telefonische intake naar jouw noden en wensen en daarna gaan we samen aan de slag, bij u thuis.

De kostprijs? 150 euro. In ruil krijg je een waardebon van 150 euro, die je kan inwisselen bij ons als je voor minimum 1.500 euro besteedt.

B2B: BESPREEK JE
PROJECT OP MAAT

Ben jij architect, interieurstylist of aannemer? Ben je werkzaam in de vastgoedsector of op de professionele markt met een project bezig? Dan heb je ongetwijfeld nood aan raamdecoratie. Zicht Gordijnen & Blinds is jouw B2B-partner voor raamdecoratie op maat, tapijt en zoveel meer. Onze meerwaarde? Ontzorging van A tot Z en een ruim gamma aan stoffen en materialen specifiek geselecteerd voor de projectmarkt. Daarbovenop heeft onze projectverantwoordelijke ruim 25 jaar ervaring in de sector.

Voel jij het alvast kriebelen om een volgende klant en/-of project met ons te bespreken? Plan je afspraak en samen starten wij jouw project.

"Zeer vriendelijke bediening en advies op maat. Al onze gordijnen waren perfect gemeten. Ruim assortiment"

S. Hellemans

"Professioneel en zeer klantvriendelijk vanaf bezoek aan showroom/opmeting aan huis tot plaatsing. Dankzij 'Zicht' voor ons een mooi geslaagd project van in totaal 21 gordijnen/rolgordijnen."

G. Moens

"Aangename ervaring mogen ondergaan met de firma Zicht en haar werknemers. Dit vanaf het eerste contact tot de levering tot de service-na-verkoop. Meer dan degelijke kwaliteit van de materialen en degelijke professionele uitvoering. Wat me zeker bijblijft is de zorg en de netheid, waarmee de werknemers hun werk ter plaatse uitvoeren. Niet twijfelen om langs te gaan bij Zicht!"

S. Nees

"Uitzonderlijk goede service, professioneel en vriendelijk. Een aanrader"

H. Tielemans

"Wij zijn zeer tevreden over de professionele en vriendelijke samenwerking vanaf het eerste contact in de winkel. Bij de plaatsing van de rolgordijnen werd alles goed uitgelegd en zeer netjes achtergelaten. "

A. Mathy

"Van begin (verkoop) tot het einde (plaatsing) een top service!"

A. Tani

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?