Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Hulp nodig bij de keuze van jouw raamdecoratie?

Advies nodig bij de keuze van je raamdecoratie op maat? In de winkel, aan huis of maak je liever eerst eens kennis met onze werkwijze via een video call?

Plan hier je afspraak naar keuze om uw project op maat te starten.

 

Onze experten geven je zowel esthetisch en technisch advies om tot de beste oplossing voor jouw woondroom en ramen te komen. Omdat elk project uniek is, en geen enkele woning dezelfde, werken wij steeds op maat van uw verwachtingen.

Boek een videogesprek

Raamdecoratie op maat kiezen? Makkelijker dan dit wordt het niet… Met tal van mogelijkheden in systemen en kleuren is er altijd wel een match. Maar wat is de juiste keuze voor jouw woning?

Boek een digitaal gesprek vanuit je woning met onze expert. Wij luisteren naar jouw noden, wensen en budget en garanderen je een offerte op maat binnen de 30 minuten.

Boek hier uw afspraak op onze beursstand

Van 28 – 30 januari & van 3 – 5 februari 2023 nemen wij deel aan Wonen 2023 in de Nekkerhal te Mechelen, bezoek ons op stand 122 en geniet van onze beurskorting -20% op uw raamdecoratie.

Boek een afspraak op onze beurstand met onze expert. Wij luisteren naar jouw noden, wensen en budget en garanderen je een offerte op maat binnen de 30 minuten.

Kom naar onze belevingsruimte

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen jouw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent en een warme uitstraling. Bij ons begint die beleving bij een eerste kennismaking mét een tasje koffie en gebak.

 Wij ontvangen je graag in onze unieke belevingsruimte zodat je meteen voeling krijgt met onze stoffen, kleuren en materialen.

Adres

Mechelsesteenweg 275
2860 Sint-Katelijne-Waver

Mail ons

info@zicht.org

Bel ons

015 20 14 00

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?