Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Hulp nodig bij de keuze van jouw raamdecoratie?

Advies nodig bij de keuze van je raamdecoratie op maat? In de winkel, aan huis of maak je liever eerst eens kennis met onze werkwijze via een video call?

Plan hier je afspraak naar keuze om uw project op maat te starten.

 

Onze experten geven je zowel esthetisch en technisch advies om tot de beste oplossing voor jouw woondroom en ramen te komen. Omdat elk project uniek is, en geen enkele woning dezelfde, werken wij steeds op maat van uw verwachtingen.

Boek een videogesprek

Raamdecoratie op maat kiezen? Makkelijker dan dit wordt het niet… Met tal van mogelijkheden in systemen en kleuren is er altijd wel een match. Maar wat is de juiste keuze voor jouw woning?

 Boek een digitaal gesprek vanuit je woning met onze expert. Wij luisteren naar jouw noden, wensen en budget en garanderen je een offerte op maat binnen de 30 minuten.

Boek een gesprek aan huis

Advies aan huis in je vertrouwde omgeving? Dat kan! Wij brengen onze showroom aan huis. Eerst luisteren wij via een video gesprek naar jouw noden en wensen en daarna gaan we samen aan de slag, bij u thuis. 

De kostprijs? 150 euro. In ruil krijg je een waardebon van 150 euro, die je kan inwisselen bij ons als je voor minimum 1.500 euro besteedt.

Kom naar onze belevingsruimte

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen jouw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent en een warme uitstraling. Bij ons begint die beleving bij een eerste kennismaking mét een tasje koffie en gebak.

 Wij ontvangen je graag in onze unieke belevingsruimte zodat je meteen voeling krijgt met onze stoffen, kleuren en materialen.

Adres

Mechelsesteenweg 275
2860 Sint-Katelijne-Waver

Mail ons

info@zicht.org

Bel ons

015 20 14 00

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?