Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

LAAT ONS UW PROJECT BEGELEIDEN
& ONTZORGEN!

Zicht Gordijnen & Blinds wil samen met jou en jouw expertise uw project of klanten begeleiden en ontzorgen. Wij stellen met veel plezier onze kennis en unieke belevingsruimte voor je open. 

Onze projectverantwoordelijke Sven zal je ten dienste staan voor al je vragen en ondersteuning bieden voor uw project. Met ruim 25 jaar expertise in aankoop én verkoop zal hij jouw project en/of eindklant met graagte ontzorgen.

Je kan op ons rekenen van A tot Z. Van (technisch) productadvies tot opmetingen en calculaties. Kortom, wij garanderen een totale projectopvolging.

 

WIJ STAAN GARANT VOOR

Benieuwd naar onze realisaties? Bekijk hier een aantal projecten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

partners

Wat eind 2008 begon als een avontuurlijke eenmanszaak, groeide dankzij de inzet van velen uit tot een bloeiende zaak waarbij kwaliteit, communicatie en klantgerichtheid nog steeds centraal staan. Tijdens dit groeiproces, waar we alleen maar met trots op kunnen terugkijken, ontkiemden heel wat toevallige contacten tot frequente professionele samenwerkingen.

Het is dan ook onze overtuiging dat wanneer we de expertise van verschillende ondernemers bundelen, wij onze eindklanten beter kunnen bedienen, begrijpen en bereiken. Dankzij een wederzijds vertrouwen als stevige fundering, worden met onze partners telkens nieuwe uitdagingen aangegaan. De toekomst ziet er veelbelovend uit!

ZO WERKEN WIJ GRAAG

Kom langs in onze belevingsruimte en bekijk met onze adviseur alle mogelijkheden voor jouw project. 

Een project vraagt om een deskundige aanpak. Graag komen wij ter plaatse voor een esthetisch en technisch advies. We bekijken de mogelijkheden en meten alles nauwkeurig op.

Na het plaatsebezoek ontvang je van ons een zeer duidelijke offerte. Daarnaast bespreken we samen het plan van aanpak en de geschatte planning.

Naast onze unieke belevingsruimte zijn wij zeer trots op onze plaatsingsdienst. Elke monteur bij Zicht Gordijnen & Blinds is opgeleid om raamdecoratie te plaatsen volgens de regels van de kunst. Met oog voor detail en respect voor jouw interieur kun je rekenen op een kraaknette plaatsing.

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?