Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Moodboards

Een moodboard is een verzameling van foto’s en materialen zoals stoffen, tapijt, houtsoorten en kleuren die in één oogopslag laten zien welke sfeer je in een interieur wil neerzetten. Door het maken van een moodboard krijg je een duidelijk beeld wat je wel, en niet, mooi vindt. Een moodboard kan je helpen weloverwogen keuzes te maken bij de inrichting van je woning. Wij inspireren je graag met enkele stijlen.

Meer info

Realisaties

Raamdecoratie is heel bepalend in elke ruimte. Het geeft sfeer, zorgt voor een bepaalde lichtinval en kan privacy bieden. Raamdecoratie kan zelfs isolerend werken. Kortom, reden genoeg om aandacht te schenken aan welke raamdecoratie je wilt in jouw (nieuwe) huis! Op zoek naar inspiratie? Bekijk enkele van onze realisaties. 

Meer info

Blog

De nieuwste trends in raamdecoratie ontdek je bij Zicht! Op onze blog pagina, willen wij je op de hoogte houden met leuke tips, nieuwtjes en de laatste trends. Tip: Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en acties? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Meer info

E-book

(Ver)bouwen met gemoedsrust. Heeft u ook wel eens het gevoel dat u te weinig kennis hebt om uw project tot een goed einde te brengen? Of begint u er liever niet aan net om die reden? Dit magazine staat boordevol tips & tricks waarmee u zelf aan de slag kan voor, tijdens of na uw (ver)bouwproject. Deze tips werden stuk voor stuk opgesteld door échte vakmannen.

Meer info

FAQ

Wat is de werkwijze bij Zicht Gordijnen & Blinds? Wat is de levertermijn? Hoe kan ik mijn producten onderhouden? Op deze pagina vind je een antwoord op onze vaakst voorkomende vragen. 

Meer info

Video's

Op zoek naar nog meer informatie en inspiratie? Bekijk hier enkele video’s van onze producten.

Meer info

Onderhoud

Het goed onderhouden van je raambekleding is belangrijk voor een tijdenlang plezier. Hoe je gordijnen of andere producten het best onderhouden? Alle tips, tricks en advies vind je hier.

Meer info

"Van begin (verkoop) tot het einde (plaatsing) een top service!"

A. Tani

"Zeer sterke service: een spontane opvolging en ondersteuning - zelfs buiten garantieperiode!"

G. Jacobs

"Super service! Heel snel geleverd en geplaatst! Netjes gewerkt en heel vriendelijk. "

SEBfrit

"Geweldige service!"

Strohlein

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?