Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Realisaties

Raamdecoratie is heel bepalend in elke ruimte. Het geeft sfeer, zorgt voor een bepaalde lichtinval en kan privacy bieden. Raamdecoratie kan zelfs isolerend werken. Kortom, reden genoeg om aandacht te schenken aan welke raamdecoratie je wilt in jouw (nieuwe) huis! Op zoek naar inspiratie? Bekijk enkele van onze realisaties. 

Meer info

Moodboards

Een moodboard is een verzameling van foto’s en materialen zoals stoffen, tapijt, houtsoorten en kleuren die in één oogopslag laten zien welke sfeer je in een interieur wil neerzetten. Door het maken van een moodboard krijg je een duidelijk beeld wat je wel, en niet, mooi vindt. Een moodboard kan je helpen weloverwogen keuzes te maken bij de inrichting van je woning. Wij inspireren je graag met enkele stijlen.

Meer info

Blog

De nieuwste trends in raamdecoratie ontdek je bij Zicht! Op onze blog pagina, willen wij je op de hoogte houden met leuke tips, nieuwtjes en de laatste trends. Tip: Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en acties? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Meer info

Onderhoud

Het goed onderhouden van je raambekleding is belangrijk voor een tijdenlang plezier. Hoe je gordijnen of andere producten het best onderhouden? Alle tips, tricks en advies vind je hier.

Meer info

"Zeer vriendelijke bediening en advies op maat. Al onze gordijnen waren perfect gemeten. Ruim assortiment"

S. Hellemans

"Professioneel en zeer klantvriendelijk vanaf bezoek aan showroom/opmeting aan huis tot plaatsing. Dankzij 'Zicht' voor ons een mooi geslaagd project van in totaal 21 gordijnen/rolgordijnen."

G. Moens

"Aangename ervaring mogen ondergaan met de firma Zicht en haar werknemers. Dit vanaf het eerste contact tot de levering tot de service-na-verkoop. Meer dan degelijke kwaliteit van de materialen en degelijke professionele uitvoering. Wat me zeker bijblijft is de zorg en de netheid, waarmee de werknemers hun werk ter plaatse uitvoeren. Niet twijfelen om langs te gaan bij Zicht!"

S. Nees

"Uitzonderlijk goede service, professioneel en vriendelijk. Een aanrader"

H. Tielemans

"Wij zijn zeer tevreden over de professionele en vriendelijke samenwerking vanaf het eerste contact in de winkel. Bij de plaatsing van de rolgordijnen werd alles goed uitgelegd en zeer netjes achtergelaten. "

A. Mathy

"Van begin (verkoop) tot het einde (plaatsing) een top service!"

A. Tani

"Zeer sterke service: een spontane opvolging en ondersteuning - zelfs buiten garantieperiode!"

G. Jacobs

"Super service! Heel snel geleverd en geplaatst! Netjes gewerkt en heel vriendelijk. "

SEBfrit

"Geweldige service!"

Strohlein

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?