Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen op maat bestellen: jouw gids voor stijl en functionaliteit

Dakramen zijn een geweldige toevoeging aan elk huis, omdat ze overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een gevoel van ruimte creëren. Echter, met al dat licht komt ook de behoefte aan lichtregulering en privacy. Een dakraam rolgordijn biedt een ideale oplossing voor deze uitdagingen. 

 

 

 

De voordelen van gordijnen op maat

  1. Perfecte pasvorm: Het belangrijkste voordeel van gordijnen op maat is dat ze precies passen bij je ramen. Of je nu standaardramen, erkers of ongebruikelijke vormen hebt, op maat gemaakte gordijnen worden speciaal voor jouw raamafmetingen gemaakt.
  2. Stijlvolle keuzes: Je hebt volledige controle over het ontwerp en de stijl van je gordijnen. Van stoffen en kleuren tot patronen en afwerkingen, je kunt de perfecte stijl creëren die bij je interieur past.
  3. Functiegericht: Je kunt de functionaliteit van je gordijnen aanpassen aan je behoeften. Of je nu verduisterende gordijnen wilt voor de slaapkamer, lichtdoorlatende gordijnen voor de woonkamer of thermische gordijnen voor energie-efficiëntie, je kunt de eigenschappen kiezen die het beste bij je passen.
  4. Unieke uitstraling: Met op maat gemaakte gordijnen kun je een unieke uitstraling aan je huis geven. Ze worden speciaal voor jou ontworpen en maken een statement in je interieur.

 

 

Hoe bestel je gordijnen op maat?

  1. Metingen nemen: Begin met het nauwkeurig meten van je ramen. Meet zowel de breedte als de hoogte op verschillende punten om eventuele ongelijkheden in het raamwerk te compenseren.
  2. Kies de stof en stijl: Kies de stof en stijl die aan je behoeften voldoen. Overleg met een professional om advies te krijgen over welke stoffen het beste zijn voor je ruimte.
  3. Beslis over de afwerking: Selecteer de afwerkingsopties zoals de soort plooien, het type ophanging en eventuele extra’s zoals voering of accessoires.
  4. Bestel bij een specialist: Werk samen met een gespecialiseerde leverancier of vakman om je gordijnen op maat te bestellen. Ze zullen je begeleiden door het proces en ervoor zorgen dat je gordijnen perfect worden gemaakt.
  5. Professionele installatie: Laat je gordijnen professioneel installeren om ervoor te zorgen dat ze perfect passen en er geweldig uitzien.

 

 

Gordijnen op maat bestellen is een investering in zowel stijl als functionaliteit voor je huis. Met de mogelijkheid om de perfecte pasvorm, stijl en eigenschappen te kiezen, kun je genieten van raambekleding die aan al je verwachtingen voldoet. Maak een statement in je huis door op maat gemaakte gordijnen te bestellen die je interieur transformeren.

Ben je klaar om je huis te verbeteren met op maat gemaakte gordijnen? Ontdek ons assortiment van hoogwaardige gordijnen op maat die aan al je wensen voldoen. Bekijk nu onze gordijnen op maat!

 

 

 

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?