Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

GORDIJNEN

Mooie gordijnen dragen bij aan een goede sfeer in je woning. Daarnaast zijn gordijnen ook functioneel. Ze zijn als het ware een verlengstuk van jouw ramen. Ze zijn de ‘finishing touch’ voor je woning en maken je woonsituatie zelfs prettiger. Licht filteren, privacy of bescherming tegen nieuwsgierige blikken, isolatie tegen de koude of de hitte, je perfecte partner voor een goede nachtrust,… Met gordijnen op maat heb je echt een antwoord op jouw woonwensen.

Onze collecties komen van verschillende fabrikanten die elk hun eigen stoffen en texturen hebben. Dit zorgt voor een collectie in de meest uiteenlopende stijlen. Van strak tot landelijk, van glanzende tot wol look stoffen. Kortom, voor ieder wat wils. Onze belevingsruimte is zo ingericht dat je verschillende stoffen, transparanties en confectiemogelijkheden naast elkaar kan bekijken. Ook bieden wij een ruim gamma aan verschillende rails aan.

COMBINEREN

Gordijnen combineren met een ander systeem geeft een zeer sfeervol resultaat. In een modern interieur combineren ze mooi met aluminium jaloezieën of  strakke  rolgordijnen. Verkies jij eerder een landelijk interieur bekom je een mooi resultaat met vouwgordijnen of houten jaloezieën.

Naast een ruim aanbod aan stoffen hebben wij ook heel wat confectiemogelijkheden. Onze topper, een wave confectie, is ideaal voor moderne interieurs. Deze plooi heeft een prachtige golving maar is toch heel compact als pakket. Een enkele plooi is eerder eenvoudig, valt mooi door en past perfect in landelijke woningen. Een dubbel plooi heeft dan weer een meer royale look en past ideaal in een klassiek interieur.

ECHTE SFEERMAKERS

Naast hun praktische functie dragen gordijnen bij aan de decoratieve stijl van een kamer. De keuze voor een gordijn kan de persoonlijkheid van de ruimte versterken. 

Kortom, gordijnen zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch relevant in elk interieur. Ze vormen een veelzijdige sfeermaker die kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en gewenste uitstraling van een kamer. Of het nu gaat om het creëren van een gezellige, elegante, of moderne ambiance, gordijnen spelen een cruciale rol bij het definiëren van de stijl en sfeer van uw leefruimte.

Privacy

Bepaal zelf de inkijk
in uw woning

Isolerend

Isolerende en energiebesparende eigenschappen

TRANSPARANTIE

Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval

Akoestisch

Een betere akoestiek in huis en geluidsdemping van buitenaf

Raamvormen

Geschikt voor alle raamvormen zoals gebogen & trapezium ramen

ZO WERKEN WIJ GRAAG

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen jouw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent en een warme uitstraling. Bij Zicht Gordijnen & Blinds begint die beleving bij de eerste kennismaking mét een lekker tasje koffie en gebak. Wij ontvangen je graag in onze unieke belevingsruimte zodat je meteen voeling krijgt met onze stoffen, kleuren en materialen.

Een oplossing gevonden? Dan bezoekt onze opmeter je woning of appartement voor een gedetailleerde opmeting en bespreking ter plaatse. Indien gewenst brengen we de gekozen materialen mee, zo kun je deze ook eens in je eigen omgeving en daglicht bekijken.

Onze raamdecoratie wordt gemaakt van de beste materialen. Wij kiezen uitsluitend voor leveranciers die dezelfde normen en waarden hanteren. In de productie van raamdecoratie zit veel ambachtelijk werk, waardoor het product precies bij jouw voorkeuren past. Kwaliteit is gegarandeerd en wij streven steeds naar een snelle levertermijn.

Naast onze unieke belevingsruimte zijn wij zeer trots op onze plaatsingsdienst. Elke monteur bij Zicht Gordijnen & Blinds is opgeleid om raamdecoratie te plaatsen volgens de regels van de kunst. Met oog voor detail en respect voor jouw interieur kun je rekenen op een kraaknette plaatsing. Producten getest en checklist overlopen? Prima, dan is het tijd om te genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Je kunt altijd op ons rekenen, ook ná de oplevering. Loopt er onverhoopt toch iets mis bij het gebruik van je raamdecoratie? Zelfs na de garantieperiode van je steeds beroep doen op onze nazorg service voor een technische interventie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Je hebt het intussen al door, onze aanpak is zeer persoonlijk! Wij zijn dé vaste waarde voor mooie en kwalitatieve raamdecoratie op maat. We luisteren naar uw noden, wensen, timing en budget, om zo het gewone steeds bijzonder te maken. Om dit te realiseren nemen wij dan ook graag voldoende tijd. Maak je afspraak en samen starten we jullie project op maat.

 

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?