Gordijnen

(Over)gordijnen of draperieën geven je interieur sfeer en karakter, lossen veelal ook het akoestisch probleem op en kunnen transparant, zonwerend of verduisterend afgewerkt worden. Ze zijn de sfeermakers van je interieur.

Gordijnen bieden kwaliteit, schoonheid, functionaliteit én klasse toe aan je interieur. Ze zorgen voor een warme en huiselijke sfeer. De kwaliteit van onze (over)gordijnen en kleurpaletten zijn steeds zorgvuldig door ons uitgekozen en afgestemd op onze andere collecties. Zo kan je onze gordijnen eindeloos combineren met andere producten uit ons aanbod. 

Privacy

Bepaal zelf de inkijk
in uw woning

VOCHTBESTENDIG

Geschikt voor vochtige
ruimtes

RUIMTEBESPAREND

Een goede oplossing wanneer er weinig ruimte is om te monteren

TRANSPARANTIE

Bepaal zelf de transparantie en de hoeveelheid lichtinval

ELEKTRISCH

Elektrische bediening mogelijk
(accu of vaste bekabeling)

Verschillende plooien

Je kunt kiezen uit verschillende typen plooien om de uitstraling van je gordijn te bepalen: de enkele plooi, de dubbele plooi (vlinderplooi), de triplooi, retourplooi en wave. Een wave model is momenteel erg populair, en geeft een mooi gelijkmatig golfeffect aan je gordijn.

Bedieningsmogelijkheden

Standaard worden onze gordijnen manueel bediend. Voor een minder snelle slijtage van het gordijn kan je opteren voor een trekstang. Bovendien beschikken we over een ruim aanbod aan roedes en rails. Ook elektrische gordijnen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Zicht is aanbieder van de Somfy Glydea elektrische gordijnrail die eenvoudig kan worden aangesloten op uw domoticasysteem.

ZO WERKEN WIJ GRAAG

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen jouw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent en een warme uitstraling. Bij Zicht Gordijnen & Blinds begint die beleving bij de eerste kennismaking mét een lekker tasje koffie en gebak. Wij ontvangen je graag in onze unieke belevingsruimte zodat je meteen voeling krijgt met onze stoffen, kleuren en materialen.

Een oplossing gevonden? Dan bezoekt onze opmeter je woning of appartement voor een gedetailleerde opmeting en bespreking ter plaatse. Indien gewenst brengen we de gekozen materialen mee, zo kun je deze ook eens in je eigen omgeving en daglicht bekijken.

Onze raamdecoratie wordt gemaakt van de beste materialen. Wij kiezen uitsluitend voor leveranciers die dezelfde normen en waarden hanteren. In de productie van raamdecoratie zit veel ambachtelijk werk, waardoor het product precies bij jouw voorkeuren past. Kwaliteit is gegarandeerd en wij streven steeds naar een snelle levertermijn.

Naast onze unieke belevingsruimte zijn wij zeer trots op onze plaatsingsdienst. Elke monteur bij Zicht Gordijnen & Blinds is opgeleid om raamdecoratie te plaatsen volgens de regels van de kunst. Met oog voor detail en respect voor jouw interieur kun je rekenen op een kraaknette plaatsing. Producten getest en checklist overlopen? Prima, dan is het tijd om te genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Je kunt altijd op ons rekenen, ook ná  de oplevering. Loopt er onverhoopt toch iets mis bij het gebruik van je raamdecoratie? Zelfs na de garantieperiode van je steeds beroep doen op onze nazorg service voor een technische interventie.

Wenst u een offerte op maat?

Op zoek naar perfect passende gordijnen voor jouw huis? Wacht niet langer! Vul vandaag nog ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Gordijnen
Horizontale jaloezieën
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Plisségordijnen
Raamfolies
Zonder boren
Shutters
Vliegenramen

Download onze inspiratiegids

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?