HORIZONTALE JALOEZIEËN

Op zoek naar raamdecoratie die het licht prachtig filtert, maar je toch ook van voldoende privacy kan genieten? Met houten of aluminium jaloezieën op maat zit je dan zeker goed.  Lamellen filteren het daglicht prachtig en zijn geschikt voor zo goed als alle soorten ramen. Ze zijn verkrijgbaar in hout of aluminium en in verschillende lamelbreedtes, texturen en kleuren. Naast de vele technische voordelen in dit product ook erg decoratief.  Houten en aluminium jaloezieën zijn momenteel erg populair, en elk van deze materialen heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen.

HOUT OF ALUMINIUM

Houten jaloezieën worden gewaardeerd vanwege de natuurlijke en warme uitstraling. Het zijn echte sfeermakers en brengen heel wat charme in het interieur . Bovendien bieden houten jaloezieën enige thermische isolatie, wat kan helpen om warmte in de winter vast te houden en hitte in de zomer buiten te houden.

Aluminium jaloezieën hebben eerder een moderne en strakke uitstraling, wat ze geschikt maakt voor eigentijdse interieurs. Ze zijn bestand tegen vocht, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in badkamers en keukens. Bovendien zijn aluminium jaloezieën licht van gewicht en gemakkelijk te bedienen. Een ander voordeel van aluminium jaloezieën is de brede beschikbaarheid van lamelbreedtes en kleuren.

Probeer dan jaloezieën met elektrische bediening. Een oplossing waar je nog meer comfort en gebruiksgemak mee ervaart.

VEELZIJDIG & FUNCTIONEEL

Al onze jaloezieën zijn verkrijgbaar met verschillende lamelbreedtes. Hoe groter de lamellen, hoe meer lichtinval er binnenkomt. Voor de afwerking kun je kiezen voor een ladderband, dit geeft een extra touch aan deze decoratieve raamdecoratie.

Dat horizontale jaloezieën een trendy en geliefde raamdecoratie zijn is bekend, maar ken je ook de aanvullende optie Megaview®? Dit is een uniek systeem waardoor twee aluminium lamellen over elkaar heen schuiven, hierdoor wordt er een grote doorkijk gecreëerd. 

Het uiteindelijke verschil tussen houten en aluminium jaloezieën hangt af van je persoonlijke voorkeuren, de stijl van je interieur en je specifieke behoeften. Beide soorten jaloezieën hebben hun eigen voordelen en kunnen een aantrekkelijke aanvulling zijn op je ramen en woonruimte.

Privacy

Bepaal zelf de inkijk
in uw woning

RAAMVORMEN

Geschikt voor alle raamvormen zoals gebogen & trapezium ramen

SFEERMAKER

Gezelligheid troef met
jaloezieën op maat

VOCHTWEREND

Aluminium jaloezieën zijn geschikt
voor vochtige ruimtes

ELEKTRISCH

Elektrische bediening mogelijk
(accu of vaste bekabeling)

ZO WERKEN WIJ GRAAG

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen jouw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent en een warme uitstraling. Bij Zicht Gordijnen & Blinds begint die beleving bij de eerste kennismaking mét een lekker tasje koffie en gebak. Wij ontvangen je graag in onze unieke belevingsruimte zodat je meteen voeling krijgt met onze stoffen, kleuren en materialen.

Een oplossing gevonden? Dan bezoekt onze opmeter je woning of appartement voor een gedetailleerde opmeting en bespreking ter plaatse. Indien gewenst brengen we de gekozen materialen mee, zo kun je deze ook eens in je eigen omgeving en daglicht bekijken.

Onze raamdecoratie wordt gemaakt van de beste materialen. Wij kiezen uitsluitend voor leveranciers die dezelfde normen en waarden hanteren. In de productie van raamdecoratie zit veel ambachtelijk werk, waardoor het product precies bij jouw voorkeuren past. Kwaliteit is gegarandeerd en wij streven steeds naar een snelle levertermijn.

Naast onze unieke belevingsruimte zijn wij zeer trots op onze plaatsingsdienst. Elke monteur bij Zicht Gordijnen & Blinds is opgeleid om raamdecoratie te plaatsen volgens de regels van de kunst. Met oog voor detail en respect voor jouw interieur kun je rekenen op een kraaknette plaatsing. Producten getest en checklist overlopen? Prima, dan is het tijd om te genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Je kunt altijd op ons rekenen, ook ná  de oplevering. Loopt er onverhoopt toch iets mis bij het gebruik van je raamdecoratie? Zelfs na de garantieperiode van je steeds beroep doen op onze nazorg service voor een technische interventie.

Wenst u een offerte op maat?

Op zoek naar horizontale jaloezieën voor jouw huis? Wacht niet langer! Vul vandaag nog ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Download ons gratis E-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze belevingsruimte. 

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?