Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Raamdecoratie zonder boren

Raamdecoratie waarbij je niet hoeft te boren of schroeven is een veelgevraagd product. Daarom zetten we graag alle mogelijkheden voor u op een rijtje.

Splendid

De Splendid Pliss is een uniek product voor een montage zonder te schroeven. Het gaat om een plisségordijn dat compleet geïntegreerd zit in een aluminium frame, dat door middel van een magneetband wordt bevestigd op het raamkozijn. Net zoals een gewone plissé kan het product op elke gewenste stand gepositioneerd worden: zowel top down, als bottom up. Wanneer u uw ramen wil kuisen, is deze raamdecoratie in een mum van tijd weer gedemonteerd. De splendid is er in verschillende stofkleuren en stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Het aluminium frame is bovendien volledig aanpasbaar aan de RAL-kleur van uw raamkozijn. Ideaal voor aluminium, houten en kunstofkozijnen.

Day ‘n Night

In het Day ‘n Night-systeem zitten niet één maar twee gordijnen geïntegreerd. De naam zegt het al: één voor ‘s nachts en één voor overdag. Doorgaans bestaat dit systeem uit een semi-transparant plisségordijn en een verduisterende duette. Ideaal voor de slaapkamer dus! Dit systeem zit net zoals een Splendid volledig geïntegreerd in een aluminium frame, dat door middel van een magneetband wordt bevestigd. Ideaal voor aluminium, houten en kunstofkozijnen.

Perfect Click

De Perfect Click is een frame dat tussen de glaslatten wordt geklemd. De clips zijn nauwelijks tot niet zichtbaar. Perfect Click is mogelijk voor plissés van 20 mm, Duettes ® van 25 mm, rolgordijnen en aluminium jaloezieën van 16 mm en 25 mm. Omdat de Perfect Click op het raam zelf wordt bevestigd, kan het raam zonder problemen nog open en dicht. De profielen van dit product zijn verkrijgbaar in wit, crème, aluminium, grijs en antraciet. Opgelet: de Perfect Click is nooit volledig verduisterend.

Maatwerk

Al onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen product helemaal naar wens is en perfect hangt. 

Op deze manier heb je er het langst plezier van! Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd in raamdecoratie zonder boren ?

Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen 1 dag.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?