RAAMDECORATIE ZONDER BOREN OF SCHROEVEN

De Splendid Pliss is een uniek product voor een montage zonder te schroeven. Het gaat om een plisségordijn dat compleet geïntegreerd zit in een aluminium frame, dat door middel van een magneetband wordt bevestigd op het raamkozijn. Net zoals een gewone plissé kan het product op elke gewenste stand gepositioneerd worden: zowel top down, als bottom-up. Wanneer u uw ramen wil kuisen, is deze raamdecoratie in een mum van tijd weer gedemonteerd.

De Splendid is er in verschillende stofkleuren en stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Het aluminium frame is bovendien volledig aanpasbaar aan de RAL-kleur van uw raamkozijn. Ideaal voor aluminium en kunststof kozijnen

DAY 'N NIGHT

In het Day ‘n Night-systeem zitten niet één maar twee gordijnen geïntegreerd. De naam zegt het al: één voor ‘s nachts en één voor overdag. Doorgaans bestaat dit systeem uit een semi-transparant plisségordijn en een verduisterende duette.

Ideaal voor de slaapkamer dus! Dit systeem zit net zoals een Splendid volledig geïntegreerd in een aluminium frame, dat door middel van een magneetband wordt bevestigd. Ideaal voor aluminium, houten en kunstof kozijnen.

PERFECT CLICK

De Perfect Click is een frame dat tussen de glaslatten wordt geklemd. De clips zijn nauwelijks tot niet zichtbaar. Perfect Click is mogelijk voor plissés van 20 mm, Duettes ® van 25 mm, rolgordijnen en aluminium jaloezieën van 16 mm en 25 mm. Omdat de Perfect Click op het raam zelf wordt bevestigd, kan het raam zonder problemen nog open en dicht. De profielen van dit product zijn verkrijgbaar in wit, crème, aluminium, grijs en antraciet. Opgelet: de Perfect Click is nooit volledig verduisterend.

Privacy

Bepaal zelf de inkijk
in uw woning

Isolerend

Isolerende en energiebesparende eigenschappen

RUIMTEBESPAREND

Een goede oplossing wanneer er weinig ruimte is om te monteren

TRANSPARANTIE

Bepaal zelf de hoeveelheid
lichtinval

ZO WERKEN WIJ GRAAG

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen jouw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent en een warme uitstraling. Bij Zicht Gordijnen & Blinds begint die beleving bij de eerste kennismaking mét een lekker tasje koffie en gebak. Wij ontvangen je graag in onze unieke belevingsruimte zodat je meteen voeling krijgt met onze stoffen, kleuren en materialen.

Een oplossing gevonden? Dan bezoekt onze opmeter je woning of appartement voor een gedetailleerde opmeting en bespreking ter plaatse. Indien gewenst brengen we de gekozen materialen mee, zo kun je deze ook eens in je eigen omgeving en daglicht bekijken.

Onze raamdecoratie wordt gemaakt van de beste materialen. Wij kiezen uitsluitend voor leveranciers die dezelfde normen en waarden hanteren. In de productie van raamdecoratie zit veel ambachtelijk werk, waardoor het product precies bij jouw voorkeuren past. Kwaliteit is gegarandeerd en wij streven steeds naar een snelle levertermijn.

Naast onze unieke belevingsruimte zijn wij zeer trots op onze plaatsingsdienst. Elke monteur bij Zicht Gordijnen & Blinds is opgeleid om raamdecoratie te plaatsen volgens de regels van de kunst. Met oog voor detail en respect voor jouw interieur kun je rekenen op een kraaknette plaatsing. Producten getest en checklist overlopen? Prima, dan is het tijd om te genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Je kunt altijd op ons rekenen, ook ná  de oplevering. Loopt er onverhoopt toch iets mis bij het gebruik van je raamdecoratie? Zelfs na de garantieperiode van je steeds beroep doen op onze nazorg service voor een technische interventie.

Wenst u een offerte op maat?

Op zoek naar raamdecoratie zonder boren? Wacht niet langer! Vul vandaag nog ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Download ons gratis E-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze belevingsruimte. 

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?