RAAMFOLIES

Wist je dat Zicht Gordijnen & Blinds ook een ruim assortiment heeft aan raamfolies? Dit is dé raamdecoratie waarbij je niet hoeft de boren of schroeven en waarvoor je ook geen ruimte hoeft te voorzien.

Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden en toepassingen. Het grote voordeel is dat dit type raamdecoratie geschikt is voor alle ramen, ongeacht de vorm of grootte.

ZONWERENDE FOLIE

Een transparante raamfolie die beschikbaar is in verschillende tinten met verschillende functies.

Deze kunnen 50% tot zelf 80% van de warmte buiten houden. Dit komt door de speciale UV-absorberende eigenschappen, die warmt voor een groot deel tegenhoudt. Hierdoor dient deze zonwerende raamfolie ook nog eens als isolatiefolie.

Van onze zonwerende folie heeft u niet alleen in de lente en de zomer profijt. Door de reflecterende en isolerende eigenschappen van de folie houdt u in de winter de warmte namelijk binnen. Deze folie kan uw isolatiewaarde tot wel 45% verbeteren. Hiermee bespaart u een hoop op uw energierekening en het is natuurlijk een stuk beter voor het milieu. 

TEXTIEL FOLIE

Squid is een zeer stijlvolle textiel folie die op elk type en vorm van raam kan aangebracht worden. Dit textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is uitermate geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen.

De transparante stof maakt het overdag mogelijk om naar buiten te kijken, maar die de inkijk naar binnen sterk belemmert. Zo geniet je dus van je privacy én van je uitzicht.

Daarnaast houdt Squid een groot deel van de zonnewarmte buiten en is zo ideaal als zonwerende oplossing. 

RUIMTEBESPAREND

Een goede oplossing wanneer er weinig ruimte is om te monteren

Raamvormen

Geschikt voor alle raamvormen zoals gebogen & trapezium ramen

Isolerend

Isolerende en energiebesparende eigenschappen

TRANSPARANTIE

Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval

PRIVACY

Bepaal zelf de inkijk
in uw woning

ZO WERKEN WIJ GRAAG

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen jouw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent en een warme uitstraling. Bij Zicht Gordijnen & Blinds begint die beleving bij de eerste kennismaking mét een lekker tasje koffie en gebak. Wij ontvangen je graag in onze unieke belevingsruimte zodat je meteen voeling krijgt met onze stoffen, kleuren en materialen.

Een oplossing gevonden? Dan bezoekt onze opmeter je woning of appartement voor een gedetailleerde opmeting en bespreking ter plaatse. Indien gewenst brengen we de gekozen materialen mee, zo kun je deze ook eens in je eigen omgeving en daglicht bekijken.

Onze raamdecoratie wordt gemaakt van de beste materialen. Wij kiezen uitsluitend voor leveranciers die dezelfde normen en waarden hanteren. In de productie van raamdecoratie zit veel ambachtelijk werk, waardoor het product precies bij jouw voorkeuren past. Kwaliteit is gegarandeerd en wij streven steeds naar een snelle levertermijn.

Naast onze unieke belevingsruimte zijn wij zeer trots op onze plaatsingsdienst. Elke monteur bij Zicht Gordijnen & Blinds is opgeleid om raamdecoratie te plaatsen volgens de regels van de kunst. Met oog voor detail en respect voor jouw interieur kun je rekenen op een kraaknette plaatsing. Producten getest en checklist overlopen? Prima, dan is het tijd om te genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Je kunt altijd op ons rekenen, ook ná  de oplevering. Loopt er onverhoopt toch iets mis bij het gebruik van je raamdecoratie? Zelfs na de garantieperiode van je steeds beroep doen op onze nazorg service voor een technische interventie.

Wenst u een offerte op maat?

Op zoek naar raamfolies voor jouw huis? Wacht niet langer! Vul vandaag nog ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Download ons gratis E-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze belevingsruimte. 

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?