Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen op maat, combineren een strakke afwerking en hoog bedieningsgemak met een uitgebreide keuze aan kleuren en texturen. Rolgordijnen zijn ideaal voor elke woonstijl. Door de grote hoeveelheid kleuren en materialen passen ze in ieder interieur. Bovendien zijn onze rolgordijnen op maat beschikbaar voor elk budget. Dat maakt dit type raamdecoratie al lange tijd erg geliefd.

 

Rolgordijnen voor elk interieur, deze productgroep is tevens prijs kwaliteit dé beste keuze, dit zowel naar afwerking, budget, en privacy toe. De uitgebreide collectie bestaat uit mooie stoffen en ruim 400 kleuren. Zo vind je altijd de kleur die perfect binnen je interieur past! Al onze rolgordijnstoffen zijn van superieure kwaliteit en zijn afkomstig van A-merken zoals o.a. CopahomeValo en Zonnelux.

Verduisterend of lichtdoorlatend

De collectie rolgordijnen biedt zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy. Op zoek naar de gulden middenweg? Kies dan voor semi-transparante rolgordijnen uit onze collectie.

Screenstof: ideaal voor grote ramen

In onze uitgebreide collectie vind je ook extra grote rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn voorzien van de speciale ‘screenstof’. Deze stof is niet alleen zonwerend, maar kan ook grote afmetingen aan, namelijk wel tot 5 meter breed en maar liefst 6 meter hoog! Uitermate geschikt voor grote raampartijen. De XL of XXL rolgordijnen met screenstof zijn verkrijgbaar in de tinten wit, beige, grijs en zwart en in verschillende transparanties.

Draai-kiepramen

Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat je ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg. Een rolgordijn met cassette is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat je het raam op alle manieren kunt openen. Daarnaast voorkomt het rolgordijn met cassette lichtkieren wanneer duisternis gewenst is. Je kunt ook opteren voor een rolgordijn met zijgeleiding. Met behulp van spandraden blijft je rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.

Bedieningsmogelijkheden rolgordijnen

Standaard worden onze rolgordijnen manueel bediend. Ook elektrische rolgordijnen (bekabeld of niet-bekabeld) behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Ontzorging, vertrouwen en onze expertise, voor elke klant en elk budget!

Bij Zicht Gordijnen & Blinds begeleiden we al meer dan 15 jaar onze klanten van A tot Z. Wij zijn dé vaste waarde voor mooie en kwalitatieve raamdecoratie op maar. We luisteren naar jouw noden, wensen, timing en budget, om zo het gewone steeds bijzonder te maken. 

Ben je geïnteresseerd in rolgordijnen op maat?

Onze aanpak is zee persoonlijk, daarom nemen wij graag voldoende tijd op jouw project te bespreken. Maak telefonisch of online je afspraak of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt onze scherpste prijs binnen 1 dag.

Wil je graag wat meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?