Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Shutters

Shutters zijn een ware trend in raamdecoratie. Ze bestaan uit houten luiken, die al dan niet gekoppeld door scharnieren in het raam bevestigd worden. De luiken kunnen opengeklapt worden, maar veelal volstaat het de lichtinval en doorkijk te regelen door het kantelen van de lamellen. Dit product biedt uw interieur een onwaarschijnlijke retro look en zal éénieder verbazen!

Lamelbreedtes

Onze shutters zijn leverbaar met 60 mm en 90 mm lamelbreedtes. Hoe smaller de lamel, des te minder lichtinval. Voor een rustig uitzicht naar buiten kies je voor een brede lamel.

Clearview

ClearView is een verborgen bediening zonder bedieningslat. Door het handmatig kantelen van de middelste lamel volgen de overige lamellen vanzelf. Shutters zijn ook verkrijgbaar met een bedieningslat in het midden van elk paneel.

Duurzaam

Onze shutters zijn vervaardigd uit hoogwaardig Basswood. Deze lichte, maar uiterst stevige houtsoort heeft een mooie houtstructuur en laat zich uitstekend verwerken tot shutters. De collectie bestaat uit diverse gelakte kleuren en 6 speciale afwerkingen. Bovendien kun je de shutter ook in iedere RAL kleur bestellen.

Maatwerk

Houten shutters worden op maat gemaakt en zijn dus voor iedere raamsoort en raamsituatie een passende oplossing. Van ronde ramen tot schuine ramen en van boogramen tot trapezium ramen; alles is mogelijk!

Al onze shutters zijn van superieure kwaliteit en zijn afkomstig van A-merken zoals o.a. Copahome en Zonnelux.

Ben je geïnteresseerd in shutters?

Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen 1 dag.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?