Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Vliegenramen en -deuren

Wil je tijdens de zomermaanden genieten van frisse lucht in je woning en tegelijkertijd vliegen, muggen en andere insecten buiten houden? Dan zijn vliegenramen en -deuren de ideale oplossing!

Met onze vliegenramen en – deuren houdt je insecten buiten de deur en zorg je voor ventilatie in huis. Onze vliegenramen en – deuren worden op maat gemaakt, ze passen dus altijd. Hoe hoog of breed uw deuren ook zijn, onze insectenweringen sluiten goed aan en beschadigen uw kozijnen niet.

Ontzorging, vertrouwen en onze expertise, voor elke klant en elk budget!

Bij Zicht Gordijnen & Blinds begeleiden we al meer dan 15 jaar onze klanten van A tot Z. Wij zijn dé vaste waarde voor mooie en kwalitatieve raamdecoratie op maat. We luisteren naar jouw noden, wensen, timing en budget, om zo het gewone steeds bijzonder te maken. 

Nu ook specialist in vliegenramen en -deuren.

Ontdek ons aanbod vliegenramen, vliegendeuren en plissé horren van kwalitatieve makelij. Wij werken uitsluitend met de allerbeste materialen en de meest toonaangevende profielproducenten op de markt.

Wil je graag meer weten over onze vliegenramen en – deuren. Een afspraak inplannen en/of een vrijblijvende offerte aanvragen? 

Mail ons via info@zicht.org 

Bel ons via 015/20.14.00

Vliegenramen

Onze inzetvliegenramen zijn verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren en verschillende gaas soorten en worden geplaatst zonder te boren.

(Schuif)vliegendeuren

Onze (schuif)vliegendeuren combineren hoogwaarde kwaliteit met een strak design. Al onze modellen worden steeds op maat gemaakt en kunnen volledig aangepast worden aan de meeste deurstructuren, welke afmeting of kleur dan ook.

Plissé vliegendeuren

Een plissé vliegendeur maakt het leefklimaat in huis gezond en comfortabel! Het ingenieuze vouwsysteem vormt een stijlvolle afsluiting tegen muggen en insecten.

Met onze plissés van Belgische makelij kiest u voor een jarenlange zekerheid en een kwaliteitsvolle afwerking.

Vliegenramen en -deuren voor jouw woning?

Zelfs als je een huis hebt dat identiek is aan dat van de buren, dan nog kunnen jouw wensen en woonsituatie heel anders zijn. En dus heb je dan ook andere vliegenramen en – deuren nodig.

Vandaar dat maatwerk in insectenweringen voor ons een standaard service is. We bespreken eerst uw noden en wensen en vervolgens meten we de muggenhorren nauwkeurig in. U ontvangt na het plaatsbezoek een vrijblijvende offerte en bij goedkeuring kan u ook reden op onze zorgvuldige plaatsing. 

Meer info of een vrijblijvende offerte?

Vul uw gegevens in en wij contacteren u binnen de 24 uur.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?