VLIEGENRAMEN

Je huis verluchten zonder kleine indringers? Zicht Gordijnen & Blinds biedt kwalitatieve vliegenramen en -deuren op maat, die perfect passen bij het type en de kleur van je ramen. Zo vallen ze haast niet op, maar bieden ze je wel alle voordelen.

Frisse lucht en ventilatie is in iedere ruimte belangrijk, bovendien wil je optimaal kunnen genieten van natuurlijk daglicht in het huis. Onze horren zijn een effectieve oplossing en zijn vrijwel onzichtbaar.

PLISSé HORREN

Een populair type vliegendeur op het moment, is de plisséhordeur. De geplisseerde stof heeft een luxueuze uitstraling. Bovendien is dit type vliegendeur ook erg gebruiksvriendelijk en geschikt voor intensief gebruik.

ALLERLEI SOORTEN

We bieden we vliegenramen en deuren in allerlei soorten. We maken ze altijd op maat. Voor elke raamvorm is er een passende oplossing. Denk aan horren voor vaste ramen, draai-kiepramen, deuren en schuifdeuren. Onze specialist geeft je graag advies over onze producten.
BEHOUD JE DOORKIJK

Bepaal zelf de inkijk
in uw woning

MUGGENGAAS

Verschillende soorten gaas mogelijk: transparant, scheurvast of pollenwerend

DIERENLUIK

Bijpassend honden- of kattenluik
mogelijk

NATUURLIJKE LUCHTCIRCULATIE

Ventileer je woning op een natuurlijke
manier zonder vervelende indringers

ZO WERKEN WIJ GRAAG

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen jouw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent en een warme uitstraling. Bij Zicht Gordijnen & Blinds begint die beleving bij de eerste kennismaking mét een lekker tasje koffie en gebak. Wij ontvangen je graag in onze unieke belevingsruimte zodat je meteen voeling krijgt met onze stoffen, kleuren en materialen.

Een oplossing gevonden? Dan bezoekt onze opmeter je woning of appartement voor een gedetailleerde opmeting en bespreking ter plaatse. Indien gewenst brengen we de gekozen materialen mee, zo kun je deze ook eens in je eigen omgeving en daglicht bekijken.

Onze raamdecoratie wordt gemaakt van de beste materialen. Wij kiezen uitsluitend voor leveranciers die dezelfde normen en waarden hanteren. In de productie van raamdecoratie zit veel ambachtelijk werk, waardoor het product precies bij jouw voorkeuren past. Kwaliteit is gegarandeerd en wij streven steeds naar een snelle levertermijn.

Naast onze unieke belevingsruimte zijn wij zeer trots op onze plaatsingsdienst. Elke monteur bij Zicht Gordijnen & Blinds is opgeleid om raamdecoratie te plaatsen volgens de regels van de kunst. Met oog voor detail en respect voor jouw interieur kun je rekenen op een kraaknette plaatsing. Producten getest en checklist overlopen? Prima, dan is het tijd om te genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Je kunt altijd op ons rekenen, ook ná  de oplevering. Loopt er onverhoopt toch iets mis bij het gebruik van je raamdecoratie? Zelfs na de garantieperiode van je steeds beroep doen op onze nazorg service voor een technische interventie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Je hebt het intussen al door, onze aanpak is zeer persoonlijk! Wij zijn dé vaste waarde voor mooie en kwalitatieve raamdecoratie op maat. We luisteren naar uw noden, wensen, timing en budget, om zo het gewone steeds bijzonder te maken. Om dit te realiseren nemen wij dan ook graag voldoende tijd. Maak je afspraak en samen starten we jullie project op maat.

Download ons gratis E-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze belevingsruimte. 

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?