Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen bestaan uit vlakke lappen stof die met behulp van een koordsysteem opgetrokken kunnen worden. Onze collectie bestaat uit bijna 250 stoffen in verschillende tinten en texturen. U heeft keuze uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Bijna elke stof kan gevoerd worden.

Combineren

De stoffen in de collectie vouwgordijnen zijn ook geschikt voor gordijnen, wat combineren in je interieur makkelijk maakt. Voor grote ramen kies je eerder voor gordijnen en voor een klein raam in dezelfde ruimte is een vouwgordijn in dezelfde stof mooier. 

Al onze vouwgordijnstoffen zijn van superieure kwaliteit en zijn afkomstig van A-merken zoals o.a. Toppoint, Zonnelux, HollandHaag en Copahome.

Kies jouw stijl

Maak het vouwgordijn helemaal af in je eigen stijl. Kies voor baleinen aan de glaskant of kies voor de stoerdere versie door de baleinen aan de binnenkant van de woning te kiezen.

Modellen

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in acht modellen, elk met een eigen uitstraling. Zo is een vouwgordijn met baleinen wat strakker en zonder baleinen wat nonchalanter. Vouwgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen, en voor moeilijk bereikbare plaatsen of puur gemak kun je je vouwgordijn laten voorzien van elektrische bediening. Bovendien vervaardigen we ook XL vouwgordijnen met een breedte tot wel 4 meter!

Maatwerk

All onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen product helemaal naar wens is en perfect hangt.
Op deze manier heb je er het langst plezier van! Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd in vouwgordijnen?

Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen 1 dag.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?