VOUWGORDIJNEN

Een van de belangrijkste voordelen van vouwgordijnen op maat is dat ze speciaal worden gemaakt om naadloos te passen bij de afmetingen en de stijl van je ramen. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en een gepersonaliseerde uitstraling die de algehele uitstraling van de ruimte aanzienlijk kan verbeteren. Je kunt kiezen uit een breed scala aan stoffen, kleuren en patronen om ervoor te zorgen dat je vouwgordijnen perfect aansluiten bij de inrichting van je kamer.

FUNCTIONEEL

Vouwgordijnen kunnen ook worden aangepast aan je functionele behoeften. Ze kunnen zo worden geconfigureerd dat ze zowel de gewenste hoeveelheid natuurlijk licht als privacy bieden. Met eenvoudige bedieningsopties, zoals koorden of kettingen, kun je de gordijnen moeiteloos omhoog of omlaag brengen en de lichtinval regelen.

Naast hun esthetische en functionele voordelen zijn vouwgordijnen op maat ook relatief eenvoudig te onderhouden. De meeste stoffen kunnen gemakkelijk worden gereinigd en onderhouden, waardoor ze een duurzame en praktische keuze zijn voor lange termijn.

ECHTE SFEERMAKERS

Kortom, vouwgordijnen op maat zijn een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar zowel stijlvolle als functionele raambekleding. Met een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden en de mogelijkheid om de lichtinval en privacy te regelen, bieden ze een perfecte oplossing voor elk interieur. 

Of je nu een modern, klassiek, of eclectisch interieur hebt, vouwgordijnen op maat kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Privacy

Bepaal zelf de inkijk
in uw woning

SFEERMAKER

Gezelligheid troef met vouwgordijnen op maat

Isolerend

Isolerende en energiebesparende eigenschappen

TRANSPARANTIE

Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval

Akoestisch

Een betere akoestiek in huis en geluidsdemping van buitenaf

ZO WERKEN WIJ GRAAG

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen jouw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent en een warme uitstraling. Bij Zicht Gordijnen & Blinds begint die beleving bij de eerste kennismaking mét een lekker tasje koffie en gebak. Wij ontvangen je graag in onze unieke belevingsruimte zodat je meteen voeling krijgt met onze stoffen, kleuren en materialen.

Een oplossing gevonden? Dan bezoekt onze opmeter je woning of appartement voor een gedetailleerde opmeting en bespreking ter plaatse. Indien gewenst brengen we de gekozen materialen mee, zo kun je deze ook eens in je eigen omgeving en daglicht bekijken.

Onze raamdecoratie wordt gemaakt van de beste materialen. Wij kiezen uitsluitend voor leveranciers die dezelfde normen en waarden hanteren. In de productie van raamdecoratie zit veel ambachtelijk werk, waardoor het product precies bij jouw voorkeuren past. Kwaliteit is gegarandeerd en wij streven steeds naar een snelle levertermijn.

Naast onze unieke belevingsruimte zijn wij zeer trots op onze plaatsingsdienst. Elke monteur bij Zicht Gordijnen & Blinds is opgeleid om raamdecoratie te plaatsen volgens de regels van de kunst. Met oog voor detail en respect voor jouw interieur kun je rekenen op een kraaknette plaatsing. Producten getest en checklist overlopen? Prima, dan is het tijd om te genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Je kunt altijd op ons rekenen, ook ná  de oplevering. Loopt er onverhoopt toch iets mis bij het gebruik van je raamdecoratie? Zelfs na de garantieperiode van je steeds beroep doen op onze nazorg service voor een technische interventie.

Wenst u een offerte op maat?

Op zoek naar perfect passende vouwgordijnen? voor jouw huis? Wacht niet langer! Vul vandaag nog ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Gordijnen
Horizontale jaloezieën
Rolgordijnen
Vouwgordijnen
Verticale lamellen
Plisségordijnen
Raamfolies
Zonder boren
Shutters
Vliegenramen

Download onze inspiratiegids

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?