FAQ

Bij Zicht Gordijnen & Blinds denken wij graag voor. Onze klanten begeleiden naar de meest kwalitatieve raamdecoratie binnen hun budget, dat is wat ons gelukkig maakt. 

Ieder project krijgt dezelfde bijzondere aandacht en nauwkeurigheid in elke stap van uw traject.

Tijdens uw bezoek aan onze belevingsruimte of video afspraak, luisteren naar uw noden, wensen en budget. Hierna ontvangt u een offerte op maat. Bovendien doen wij steeds ook een kosteloze opmeting. Tijdens uw montagemoment houden we uw woning of werf netjes. Zo beschermen we uw materialen met een deken, lopen onze collega’s met binnen schoenen en houden we onze stofzuiger steeds bij de hand. Uitgezonderd van het eindresultaat merkt u niet dat we zijn langs geweest.

Neen, Zicht Gordijnen & Blinds biedt een uitgebreid gamma aan kwalitatieve raamdecoratie uitsluitend voor het interieur. 

De gemiddelde doorlooptijd is 42 dagen.

Stalen opsturen met de post doen wij niet. U kan wel altijd de stalen ophalen in onze belevingsruimte. U dient hiervoor wel steeds een afspraak te maken.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze onderhoudspagina.

Ja, u kan ervoor kiezen op de producten zelf te plaatsen. Indien u kiest voor zelfplaatsing zal u telefonisch worden gecontacteerd als uw goederen klaar liggen voor ophaling. 

Let op: bij bepaalde producten of afmetingen raden wij u echt aan om beroep te doen op onze plaatsingsservice. 

Neen, bij Zicht Gordijnen & blinds werken wij uitsluitend met raamproducten op maat. 

Want mooie raamdecoratie is raamdecoratie is perfect past. Een precieze opmeting is daarom heel belangrijk en bovendien afhankelijk van het product.

Betrek uw raamdecoratiespecialist al bij uwbouwplannen. Zo kunnen we u attent maken op de noden van bepaalde soorten raamdecoratie. We maken dagelijks mee dat klanten met een nieuwbouwwoning het product van hun voorkeur niet kunnen ophangen omdat er niet voldoende ruimte boven of naast de ramen werd voorzien.

Onze bekabelde oplossingen zijn voorzien van geruisloze motoren van Somfy, dé marktleider van gemotoriseerde oplossingen en huisautomatisering in en rondom uw huis.

Bent u aan het bouwen of renoveren? Denk dan zeker eens na over het integreren van een bekabelde oplossing voor de aansturing van uw raamdecoratie. Zo kan u deze voortaan bedienen via een schakelaar, een afstandsbediening of met de Connexoon-app. Eindposities zijn geheel in te stellen naar uw wensen, zodat de gordijnen altijd perfect hangen. Door de snelheid in te stellen, bepaalt u zelf hoe snel en hoe stil de gordijnen bewegen voor dat ultieme gevoel van luxe. Uw raamdecoratie kan worden bediend via een schakelaar, een afstandsbediening of met de Connexoon-app op uw smartphone.

Ja, dat is mogelijk. Wij bieden zo goed als al onze producten aan met een accumotor. 

Met onze niet-bekabelde oplossingen kan u uw raamdecoratie automatiseren zonder deze te moeten aansluiten op uw elektriciteitsnet. De raamdecoratie wordt dan voorzien van een accumotor. De raamdecoratie heeft een geïntegreerde batterij die eenvoudig op te laden is via USB. Oogstrelend en eenvoudig te installeren. Wenst u meer info over deze oplossing? 

Boek uw afspraak: www.zicht.org/afspraak

Neen, bij Zicht Gordijnen & blinds werken wij uitsluitend met raamproducten op maat. 

Want mooie raamdecoratie is raamdecoratie is perfect past. Een precieze opmeting is daarom heel belangrijk en bovendien afhankelijk van het product.

Download ons gratis E-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze belevingsruimte. 

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?