Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

SHUTTERS

Shutters zijn een ware trend in raamdecoratie. Ze bestaan uit houten luiken, die al dan niet gekoppeld door scharnieren in het raam bevestigd worden. De luiken kunnen opengeklapt worden, maar veelal volstaat het de lichtinval en doorkijk te regelen door het kantelen van de lamellen. Dit product biedt uw interieur een onwaarschijnlijke retro look en zal éénieder verbazen!

LAMELBREEDTES

Onze shutters zijn leverbaar met 60 mm en 90 mm lamelbreedtes. Hoe smaller de lamel, des te minder lichtinval. Voor een rustig uitzicht naar buiten kies je voor een brede lamel.

ClearView is een verborgen bediening zonder bedieningslat. Door het handmatig kantelen van de middelste lamel volgen de overige lamellen vanzelf. Shutters zijn ook verkrijgbaar met een bedieningslat in het midden van elk paneel.

DUURZAAMHEID

Onze shutters zijn vervaardigd uit hoogwaardig Basswood. Deze lichte, maar uiterst stevige houtsoort heeft een mooie houtstructuur en laat zich uitstekend verwerken tot shutters. De collectie bestaat uit diverse gelakte kleuren en 6 speciale afwerkingen. Bovendien kun je de shutter ook in iedere RAL kleur bestellen.

Privacy

Bepaal zelf de inkijk
in uw woning

Isolerend

Isolerende en energiebesparende eigenschappen

TRANSPARANTIE

Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval

Akoestisch

Een betere akoestiek in huis en geluidsdemping van buitenaf

Raamvormen

Geschikt voor alle raamvormen zoals gebogen & trapezium ramen

ZO WERKEN WIJ GRAAG

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen jouw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent en een warme uitstraling. Bij Zicht Gordijnen & Blinds begint die beleving bij de eerste kennismaking mét een lekker tasje koffie en gebak. Wij ontvangen je graag in onze unieke belevingsruimte zodat je meteen voeling krijgt met onze stoffen, kleuren en materialen.

Een oplossing gevonden? Dan bezoekt onze opmeter je woning of appartement voor een gedetailleerde opmeting en bespreking ter plaatse. Indien gewenst brengen we de gekozen materialen mee, zo kun je deze ook eens in je eigen omgeving en daglicht bekijken.

Onze raamdecoratie wordt gemaakt van de beste materialen. Wij kiezen uitsluitend voor leveranciers die dezelfde normen en waarden hanteren. In de productie van raamdecoratie zit veel ambachtelijk werk, waardoor het product precies bij jouw voorkeuren past. Kwaliteit is gegarandeerd en wij streven steeds naar een snelle levertermijn.

Naast onze unieke belevingsruimte zijn wij zeer trots op onze plaatsingsdienst. Elke monteur bij Zicht Gordijnen & Blinds is opgeleid om raamdecoratie te plaatsen volgens de regels van de kunst. Met oog voor detail en respect voor jouw interieur kun je rekenen op een kraaknette plaatsing. Producten getest en checklist overlopen? Prima, dan is het tijd om te genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Je kunt altijd op ons rekenen, ook ná  de oplevering. Loopt er onverhoopt toch iets mis bij het gebruik van je raamdecoratie? Zelfs na de garantieperiode van je steeds beroep doen op onze nazorg service voor een technische interventie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Je hebt het intussen al door, onze aanpak is zeer persoonlijk! Wij zijn dé vaste waarde voor mooie en kwalitatieve raamdecoratie op maat. We luisteren naar uw noden, wensen, timing en budget, om zo het gewone steeds bijzonder te maken. Om dit te realiseren nemen wij dan ook graag voldoende tijd. Maak je afspraak en samen starten we jullie project op maat.

 

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?