Elektrische toepassingen

Elegantie voor uw interieur

Elektrische toepassingen

Laat uw huis een oase van rust en comfort zijn, waarin u de controle volledig in handen heeft. Dankzij één enkele druk op de knop van uw afstandsbediening, smartphone of tablet, kiest u de gewenste positie van uw gordijnen. Van wijd open om energiek aan de dag te beginnen tot geheel of gedeeltelijk gesloten voor de perfecte sfeer.

Een klein zetje met de hand en de gordijnen openen of sluiten automatisch. Eindposities zijn geheel in te stellen naar uw wensen, zodat de gordijnen altijd perfect hangen. Door de snelheid in te stellen, bepaalt u zelf hoe snel en hoe stil de gordijnen bewegen voor dat ultieme gevoel van luxe. Zelfs wanneer er geen contact in de buurt van uw gordijnen aanwezig is, kunt u uw gordijnen motoriseren met de batterij-gevoede motor van Somfy. Oogstrelend en eenvoudig te installeren. Al onze modellen kunnen elektrisch gemaakt worden. Voor meer informatie contacteer ons.

Ben je geïnteresseerd in elektrische toepassingen? Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen de 24u.

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen