Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

PLISSé & DUETTE

Een duurzaam gevouwen stof die als een harmonica gestrekt wordt bij het neerlaten. Dit product geeft uw interieur een strak uitzicht.

De modieuze collectie plisségordijnen biedt prachtige, verfijnde stoffen in de mooiste trendkleuren. Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele horizontale plooi van 20 mm voor een verfijnde uitstraling of de robuuste plooi van 32 mm. Vooral voor grote raampartijen geeft de plooibreedte van 32 mm een grootse uitstraling. Een kwalitatief hoogwaardige en subtiele afwerking zorgt voor een strak aanzien en door de variatie aan mogelijkheden past het plisségordijn in elke interieurstijl.

Duette® is de raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend perfect samen gaan. Een Duette ® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel.

BIJZONDERE RAAMVORMEN

Deze binnenzonwering is erg geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of de ramen van serres en erkers. Plisségordijnen zijn beschikbaar in allerlei modellen en vormen zodat elk type raam bekleed kan worden.

LICHTINVAL & PRIVACY

Je kunt jouw plisségordijn zo samenstellen dat je het gordijn niet alleen neer kunt laten maar ook van onder naar boven kunt oplaten. Dit heet ook wel vrij pakket. Ideaal voor als je licht binnen wilt laten in je huis maar ook voldoende privacy wilt behouden. Plisségordijnen hebben een isolerende werking. Eén van de vele praktische voordelen van deze stijlvolle binnenzonwering.

RUIMTEBESPAREND

Een goede oplossing wanneer er weinig ruimte is om te monteren

Isolerend

Isolerende en energiebesparende eigenschappen

TRANSPARANTIE

Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval

ELEKTRISCH

Elektrische bediening mogelijk
(accu of vaste bekabeling)

Raamvormen

Geschikt voor alle raamvormen zoals gebogen & trapezium ramen

ZO WERKEN WIJ GRAAG

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen jouw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent en een warme uitstraling. Bij Zicht Gordijnen & Blinds begint die beleving bij de eerste kennismaking mét een lekker tasje koffie en gebak. Wij ontvangen je graag in onze unieke belevingsruimte zodat je meteen voeling krijgt met onze stoffen, kleuren en materialen.

Een oplossing gevonden? Dan bezoekt onze opmeter je woning of appartement voor een gedetailleerde opmeting en bespreking ter plaatse. Indien gewenst brengen we de gekozen materialen mee, zo kun je deze ook eens in je eigen omgeving en daglicht bekijken.

Onze raamdecoratie wordt gemaakt van de beste materialen. Wij kiezen uitsluitend voor leveranciers die dezelfde normen en waarden hanteren. In de productie van raamdecoratie zit veel ambachtelijk werk, waardoor het product precies bij jouw voorkeuren past. Kwaliteit is gegarandeerd en wij streven steeds naar een snelle levertermijn.

Naast onze unieke belevingsruimte zijn wij zeer trots op onze plaatsingsdienst. Elke monteur bij Zicht Gordijnen & Blinds is opgeleid om raamdecoratie te plaatsen volgens de regels van de kunst. Met oog voor detail en respect voor jouw interieur kun je rekenen op een kraaknette plaatsing. Producten getest en checklist overlopen? Prima, dan is het tijd om te genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Je kunt altijd op ons rekenen, ook ná  de oplevering. Loopt er onverhoopt toch iets mis bij het gebruik van je raamdecoratie? Zelfs na de garantieperiode van je steeds beroep doen op onze nazorg service voor een technische interventie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Je hebt het intussen al door, onze aanpak is zeer persoonlijk! Wij zijn dé vaste waarde voor mooie en kwalitatieve raamdecoratie op maat. We luisteren naar uw noden, wensen, timing en budget, om zo het gewone steeds bijzonder te maken. Om dit te realiseren nemen wij dan ook graag voldoende tijd. Maak je afspraak en samen starten we jullie project op maat.

 

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?