Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

OPENDEURWEEKEND
vrijdag 14 oktober t.e.m. zondag 16 oktober 2022

Tijdens ons OPENDEURWEEKEND ben je van harte welkom in onze ruime belevingsruimte. Er valt heel wat te ontdekken op het gebied van raamdecoratie en wij organiseren verschillende infosessies en workshops.
 
Boek alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterren service en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.*

INFOSESSIES & WORKSHOPS

Trenddate:
met Fie De Maeyer van
Homiez Design Agency

Ben jij van plan om je interieur te veranderen? Heb je bouw- of renovatieplannen? Maar vind je het lastig keuzes te maken voor je interieur? Of weet je niet goed wat je nou eigenlijk mooi vindt? Dan is het tijd om je te laten inspireren door de laatste interieur trends! 

Schijf je dan snel in voor onze trenddate met Fie De Maeyer van Homiez Design. Tijdens deze trenddate vertelt Fien jou over de laatste trends binnen het interieur en raamdecoratie. 

Heb je interesse in het volgen van deze workshop? Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Nadien krijg je een uitgebreide mail met alle informatie. 

Infosessie:
denk tijdig na over uw raamdecoratie

Dagelijks krijgen wij te maken met klanten die hun (interieur)dromen wat betreft raamdecoratie niet kunnen realiseren omdat ze te weinig geïnformeerd werden tijdens hun bouw- of renovatieproces. Wij willen hen dan ook graag helpen om deze dromen te realiseren.

Schrijf je snel in voor onze gratis infosessie en ontvang heel wat tips & tricks waarmee je zelf aan de slag kan  voor, tijdens of na uw (ver)bouwproject.

Demo sessie:
Interieur- & meubelbekleding
door Interieur Folies

Interieur en folies… Niet meteen een passende combinatie zou je denken. Toch hebben we gemerkt dat hier wel een markt voor is.  Zo hebben we heel wat folies die als raambekleding kunnen dienen, wanneer standaard raamdecoratie technisch niet of moeilijk haalbaar zijn.  Daarnaast zijn interieur folies de perfecte oplossing  om uw keuken, kasten en/of wanden te renoveren. 

Tijdens onze opendeur 10-daagse steken we verschillende meubelen in een nieuw jasje. Zo zie jij meteen welke mogelijkheden dit product heeft en wat een geweldig resultaat het kan opleveren.


AFTER WORK OPENING OP VRIJDAG 14 OKTBOER

Op vrijdag 14 oktober houden we onze deuren wat langer open dan normaal: tot 21 uur in plaats van 18 uur. Tijdens deze late night shopping kan je nog wat nagenieten aan onze bar met een hapje en drankje

GENIET VAN MOOIE KORTINGEN!

Vanaf vrijdag 14 oktober t.e.m. zondag 16 oktober zijn het opendeurdagen bij Zicht Gordijnen & Blinds. We nemen je graag mee in onze vernieuwde belevingsruimte. Deze opendeurdagen zijn een unieke gelegenheid om ons uitgebreid gamma aan raamdecoratie en folies te ontdekken.

Tijdens dit weekend geniet je van heel wat exclusieve kortingen op onze producten.  Voor elke klant voorzien wij een hapje en een drankje. Plan snel je afspraak en scoor de beste deals!

Heb je reeds een offerte lopen bij ons? Verzilver deze tijdens het opendeurweekend en geniet van korting!*

*Korting afhankelijk van het product en op de adviesverkoopprijzen van onze fabrikanten. Geen korting op Velux, Shutters en plaatsingen. Kortingen niet cumuleerbaar met andere acties, kortingen, prijsafspraken, getekende offertes, orderbevestigingen en/of bestellingen.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?