Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Denk tijdig na over je gedroomde raamdecoratie.

NIEUW HUIS OF VERBOUWING?DENK TIJDIG AAN JE GEDROOMDE RAAMDECORATIE!

Raamdecoratie is heel bepalend in elke ruimte. Het geeft sfeer, zorgt voor een bepaalde lichtinval, kan privacy bieden en heeft invloed op de akoestiek. Raamdecoratie kan zelfs isolerend werken zodat de energierekening lager uitvalt. Kortom, reden genoeg om veel eerder na te denken over welke raamdecoratie je wilt in jouw droominterieur!   

#Raamdecoratie voor jouw privacy
Ook zul je per ruimte andere eisen stellen aan de privacy. Of iemand overdag in de keuken kan kijken, maakt je vast niet zoveel uit. Maar in de badkamer wil je wel altijd privacy. En ’s avonds in de huiskamer is het ook niet zo fijn als iedereen naar binnen kijkt. Gelukkig biedt raamdecoratie hierin altijd een passende oplossing. Door verschillende soorten te combineren zoals in-betweens met verduisterende gordijnen. Overdag heb je dan wel lichtinval maar ’s avonds geen inkijk. Of je kiest voor top-down bottom-up plisségordijnen. Deze zet je overdag midden in het raam vast waarmee je nieuwsgierige blikken buitenhoudt en ’s avonds rol je het helemaal uit.  

#Type ruimte Behalve privacy is ook het type ruimte van belang bij jouw keus in raamdecoratie. In de badkamer en keuken heb je altijd te maken met vocht. Daar heb je dus iets voor het raam nodig dat daartegen kan. Jaloezieën in aluminium kunnen bijvoorbeeld niet roesten. Of rolgordijnen van een screenstof die vocht- en schimmelwerend is.  

#Locatie van het huis en de ruimte De locatie van het huis of van de ruimte kan ook van invloed zijn op het soort raamdecoratie dat je kiest. Is het een ouder hoekhuis dat best tocht? Dan zijn dikke gordijnen voor de ramen heel prettig. Is het een kamer die pal op het zuiden ligt? Dan adviseren we je een warmtewerende gordijnstof. En wil je graag minder stoken? Kies dan voor de stijlvolle Duettes ®. Door de honingraatstructuur isoleren ze heel goed en besparen tot wel 25% op de energie!  

#Raamdecoratie + vloer + muren = basis voor de inrichting   Naast al die praktische eisen, wil je natuurlijk ook iets voor het raam dat mooi combineert met de rest van het interieur. Of dat de gewenste sfeer in jouw huis brengt. Ook dan raden we je aan om de raamdecoratie als uitgangspunt te nemen samen met de vloer en muren. Dat zijn immers de grootste elementen in de kamer en dus heel bepalend. Door die als eerste te kiezen, creëer je als het ware een canvas waar je de meubelstukken en accessoires perfect op laat aansluiten.  

#Persoonlijk advies en inspiratie voor jouw nieuwe interieur? Het is heel verstandig om in het begin van uw project na te denken welke raamdecoratie jij in jouw huis wilt, toch is dat niet makkelijk. De keuzes en mogelijkheden zijn eindeloos maar door je tijdig te informeren hoeft u later niet in te boeten aan functionaliteiten. Laat je adviseren door onze specialisten

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?