Raamdecoratie zonder boren

Raamdecoratie waarbij men niet hoeft te boren of schroeven is een veelgevraagd product. Daarom zetten we graag alle opties voor u op een rijtje.

Splendid

De Splendid Pliss is een uniek product voor een montage zonder te schroeven. Het gaat om een plisségordijn dat compleet geïntegreerd zit in een aluminium frame, dat door middel van een magneetband wordt bevestigd op het raamkozijn. Net zoals een gewone plissé kan het product op elke gewenste stand gepositioneerd worden: zowel top down, als bottom up. Wanneer u uw ramen wil kuisen, is deze raamdecoratie in een mum van tijd weer gedemonteerd. De splendid is er in verschillende stofkleuren en stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Het aluminium frame is bovendien volledig aanpasbaar aan de RAL-kleur van uw raamkozijn. Ideaal voor aluminium, houten en kunstofkozijnen.

Day ‘n Night

In het Day ‘n Night-systeem zitten niet één maar twee gordijnen geïntegreerd. De naam zegt het al: één voor ‘s nachts en één voor overdag. Doorgaans bestaat dit systeem uit een semi-transparant plisségordijn en een verduisterende duette. Ideaal voor de slaapkamer dus! Dit systeem zit net zoals een Splendid volledig geïntegreerd in een aluminium frame, dat door middel van een magneetband wordt bevestigd. Ideaal voor aluminium, houten en kunstofkozijnen.

Perfect Click

De Perfect Click is een frame dat tussen de glaslatten wordt geklemd. De clips zijn nauwelijks tot niet zichtbaar. Perfect Click is mogelijk voor plissés van 20 mm, Duettes ® van 25 mm, rolgordijnen en aluminium jaloezieën van 16 mm en 25 mm. Omdat de Perfect Click op het raam zelf wordt bevestigd, kan het raam zonder problemen nog open en dicht. De profielen van dit product zijn verkrijgbaar in wit, crème, aluminium, grijs en antraciet. Opgelet: de Perfect Click is nooit volledig verduisterend.

Lamella

De Lamella is een uniek en nieuw product. Het is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één. De Lamella heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren. De Lamella zit volledig verwerkt in een aluminium frame en wordt door middel van magneet- en staalband gemonteerd op de glaslatten van uw kunststof kozijn. Hierdoor kan het systeem altijd blijven zitten wanneer u het raam in de kiepstand zet. Daarnaast kan u het eenvoudig van het kozijn demonteren indien dit nodig is voor bijvoorbeeld het schoonmaken van de ramen.

Ben je geïnteresseerd in raamdecoratie waarbij u niet hoeft te boren? Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen de 24u.

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen