Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

OPENDEUR 10-DAAGSE
vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei 2022

Tijdens onze OPENDEUR 10-DAAGSE ben je van harte welkom in onze ruime belevingsruimte. Er valt heel wat te ontdekken op het gebied van raamdecoratie en wij organiseren verschillende infosessies en workshops.
 
Boek alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterren service en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.*

INFOSESSIES & WORKSHOPS

infosessie:
denk tijdig na over uw raamdecoratie

Dagelijks krijgen wij te maken met klanten die hun (interieur)dromen wat betreft raamdecoratie niet kunnen realiseren omdat ze te weinig geïnformeerd werden tijdens hun bouw- of renovatieproces. Wij willen hen dan ook graag helpen om deze dromen te realiseren.

Schrijf je snel in voor onze gratis infosessie en ontvang heel wat tips & tricks waarmee je zelf aan de slag kan  voor, tijdens of na uw (ver)bouwproject.

infosessie:
slimme raamdecoratie voor uw woning

Ga je met je tijd mee of loop je zelfs graag een beetje voor? Dan heb je je waarschijnlijk al verdiept in slimme raamdecoratie. Of misschien ben je nog aan het overwegen of je voor automatische raamdecoratie moet kiezen?

 In beide gevallen bieden we je graag heel wat nuttige informatie tijdens onze infosessie. Zo kan je de juiste keuze maken voor jouw (ver)bouwproject.

infosessie:
(eco)trends & energiebesparing in raamdecoratie

Met de stijgende energieprijzen is iedereen wel op zoek naar een oplossing om de energiefactuur te verlagen. Een goede isolatie is één van de belangrijkste factoren om uw energiefactuur te doen dalen. Maar wist u dat ook een goede raamdecoratie daarbij ook kan helpen?

In de zomer de warmte buiten houden en in de winter  toch een lekker warme woning? Hoe je dit het best aanpakt vertellen wij je graag tijdens de infosessie.

workshop:
moodboards & trends

Ben jij van plan om je interieur te veranderen? Heb je
bouw- of renovatieplannen? Maar vind je het lastig keuzes te maken voor je interieur? Of weet je niet goed wat je nou
eigenlijk mooi vindt? Dan is het tijd om je eigen woonstijl te ontdekken! 

Schijf je dan snel in voor onze workshop. Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag om je eigen stijl, dromen en ideeën te vertalen in je persoonlijk moodboard. Daarnaast geeft onze interieur styliste een interessante presentatie over dé trends van dit moment. 

Heb je interesse in het volgen van deze workshop? Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Nadien krijg je een uitgebreide mail met alle informatie. 

 

demo sessie:
Interieur Folies

Nieuw bij Zicht Gordijnen & Blinds is de shop-in-shop van Interieur Folies.

Interieur en folies… Niet meteen een passende combinatie
zou je denken. 
Toch hebben we gemerkt dat hier wel een markt voor is.  Zo hebben we heel wat folies die als raambekleding kunnen dienen, wanneer standaard raamdecoratie technisch niet of moeilijk haalbaar zijn.  Daarnaast zijn interieur folies de perfecte oplossing  om uw keuken, kasten en/of wanden te renoveren. 

Tijdens onze opendeur 10-daagse steken we verschillende meubelen in een nieuw jasje. Zo zie jij meteen welke mogelijkheden dit product heeft en wat een geweldig resultaat het kan opleveren.

 


AFTER WORK OPENING OP DONDERDAG 12 MEI

Op donderdag 12 mei houden we onze deuren wat langer open dan normaal: tot 21 uur in plaats van 18 uur. Tijdens deze late night shopping kan je nog wat nagenieten aan onze gin-tonic en tapasbar.

GENIET 10 DAGEN LANG VAN MOOIE KORTINGEN!

Vanaf vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei zijn het opendeurdagen bij Zicht Gordijnen & Blinds. We nemen je graag mee in onze vernieuwde belevingsruimte. Deze opendeurdagen zijn een unieke gelegenheid om ons uitgebreid gamma aan raamdecoratie en folies te ontdekken.

Tijdens deze 10 dagen geniet je van heel wat exclusieve kortingen op onze producten.  Voor elke klant voorzien wij een hapje en een drankje. Plan snel je afspraak en scoor de beste deals!

Heb je reeds een offerte lopen bij ons? Verzilver deze tijdens onze opendeur 10-daagse en geniet van korting!*

*Korting afhankelijk van het product en op de adviesverkoopprijzen van onze fabrikanten. Geen korting op Velux, Shutters, Horren en plaatsingen. Kortingen niet cumuleerbaar met andere acties, kortingen, prijsafspraken, getekende offertes, orderbevestigingen en/of bestellingen.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?