Zicht Gordijnen en Blinds schittert op Wonen 2024

Tijdens Wonen 2024 beurs heeft Zicht Gordijnen en Blinds opnieuw bewezen waarom het bedrijf aan de top van de markt staat. Met een ongeëvenaarde presentatie van onze nieuwste collecties gordijnen en blinds, hebben we niet alleen de aandacht getrokken van woninginrichting liefhebbers, maar ook de 2e plaats veroverd voor de Visitor Award – een eer voor de exposant die de meeste bezoekers aantrekt. In dit artikel delen we hoogtepunten van de beurs en ons speciale aanbod dat is verlengd tot eind februari!

Hoogtepunten van de beurs:

  • Innovatieve collecties: Zicht Gordijnen en Blinds introduceerde innovatieve raamdecoratieoplossingen, waaronder slimme blinds en milieuvriendelijke materialen. Onze stand bood een diepgaande kijk op de nieuwste trends en technologieën in de wereld van raamdecoratie.
  • Deskundig advies: Beursbezoekers kregen de unieke kans om één-op-één te spreken met onze experts. Wij boden persoonlijk advies op maat, van stijlkeuzes tot technische oplossingen, om aan alle woonwensen te voldoen.
  • Live demonstraties: Onze live demonstraties toonden de functionaliteit en stijl van onze producten, waardoor bezoekers de kwaliteit en het gemak van onze gordijnen en blinds uit de eerste hand konden ervaren.
  • Visitor award: We zijn trots te melden dat we de 2e plaats hebben behaald voor de Visitor Award, een bewijs van onze populariteit en het vermogen om de aandacht van bezoekers te trekken met onze innovatieve en stijlvolle raamdecoratieoplossingen.
 

Speciale beursvoorwaarden verlengd:

Om onze succesvolle deelname aan de Wonen 2024 beurs te vieren, hebben we besloten om onze speciale beursvoorwaarden te verlengen. Profiteer tot eind februari van een exclusieve korting van 20% op ons gehele assortiment! Dit is uw kans om topkwaliteit gordijnen en blinds te verkrijgen tegen ongeëvenaarde prijzen.

De Wonen 2024 beurs was een onvergetelijk evenement voor Zicht Gordijnen en Blinds, en we zijn verheugd over de warme ontvangst die we van de bezoekers hebben gekregen. We nodigen u uit om gebruik te maken van onze verlengde beursvoorwaarden en uw interieur te verrijken met onze bekroonde raamdecoratie. Mis deze unieke kans niet om schoonheid en functionaliteit in uw huis te brengen.

Wacht niet langer! Bezoek onze website of kom langs in onze showroom om te profiteren van de verlengde beursvoorwaarden. Laat deze kans niet voorbijgaan om uw huis te transformeren met Zicht Gordijnen en Blinds.

Download ons gratis E-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze belevingsruimte. 

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?